Különféle szeletelt és ömlesztett sajtok, sajtkrémek és előétel-specialitások: a waldvierteli sajtkészítők művészi szintre emelték a sajtkészítést és nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy regionális alapanyagokkal dolgozzanak, továbbá arra is, hogy a tehenek, juhok és kecskék tejét kíméletes módon dolgozzák fel. Az itt készülő termékeket immár több mint 50 országba exportálják.
A sajtkészítők szívesen látják az érdeklődőket a heidenreichsteini Sajtkészítő Élményvilágban, akik itt bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé: a 45 perces vezetés során testközelből figyelhetik meg, hogyan készülnek a különböző sajtspecialitások, amelyeket egyes állomásokon meg is kóstolhatnak. Az itt készülő termékek kreatív konyhai felhasználását az étteremben tapasztalhatjuk meg, ahol számtalan, sajttal és más tejtermékekkel készülő ételt szolgálnak fel.
|
Értékeld te is!