© Hetedhétország - Minden jog fenntartva!
Impresszum - Kapcsolat - Partnerek - Médiaajánlat - RSS - Adatvédelem
Új nyári kávé Itáliában
2010. július 8.

Újfajta kávét isznak idén nyáron Olaszországban.
hirdetés
A 2010-es olasz nyár kávétrendje - a fagylat és sorbet közötti jeges átmenet - a hagyományos espresso ivók 85 %-át mehgódította már.
A jeges kávékrém átmenetet képez a kávé ízű fagylalt és sorbet között. Az ötlet az egész világon ismert kávéfőzőgép-gyártóktól származik, azután az olasz bárosok saját ízlésük szerint fejlesztették tovább.
Az újdonságra ráharaptak a fagylaltcégek is, a jegyes kávékrémet már az összes fagylatmárka hűtőládájában megtaláljuk. Papírpohárban árulják szívószállal. Ugyanezt frissen, a bárokban üvegpohárban szervírozzák.
(MTI)
Népszerű
- Friss információk 2025: utazási, közlekedési hírek, benzinárak és rendkívüli időjárás
- Látványos farsangi szokások Ausztriában
- A Napkirály 10 legszebb műve
- Idén is megnyílt Zakopanéban a világ legnagyobb hólabirintusa
- Már 200 éves a „Csendes éj! Szentséges éj!”
- Krampuszok riogatnak Ausztriában
- Graz adventi vásárai
- Gyönyörű gyerekbarát strandok Olaszországban - megmutatjuk a 15 legjobbat
- Advent Hallstattban
- Farsangkor ismét felvonulnak a szlovén kurentek