Cica művészek kiállítása nyílt Bécsben - fotók

2024. június 27.

print Hetedhétország.hu

Cica művészek kiállítása nyílt Bécsben - fotók

A bécsi állatmenhelyen, hogy feldobják a macskák menhelyi mindennapjait, és kreatívan lefoglalják őket, gondozók valami különlegeset talált ki.





A TierQuarTier Bécsben jegy állatmenhely, ahol sok macska vár új otthonra. Hogy feldobják a macskák menhelyi mindennapjait, és kreatívan lefoglalják őket, a gondozók valami különlegeset talált ki: a macskák kis művészekké válnak, és személyre szabott képeket festenek, amelyeket új családjuk különleges emlékként hazavihet.

Ezek az innovatív tevékenységek nemcsak változatosságot nyújtanak a macskáknak, hanem felpezsdítik az elméjüket is, és szórakoztató időtöltést biztosítanak. Az elkészült műalkotások modernek és gyönyörűek - igazi mesterművek négy manccsal. "A macskaművészeti kampánnyal szeretnénk felhívni a figyelmet az otthonunkban élő számos állatra, és növelni a sikeres elhelyezés esélyét" - mondja Thomas Benda, TierQuarTier üzemeltetési vezetője.

Kater Diesel mit Gemälde

Diesel cica festményével (c) wien.gv.at/Jacob Halmer

Fontos, hogy a macskák ne kerüljenek közvetlen kapcsolatba a festékkel. A felhasznált színek természetesen nem mérgezőek és teljesen biztonságosak az állatok számára. Az ötletet máris nagyon jól fogadták. A leendő örökbefogadók nemcsak egy új szőrös barátot kapnak, hanem egy egyedi műalkotást is, amely emlékezteti őket kedvencüknek a TierQuarTier Bécsben töltött kreatív idejére.

A kampányt a teljes alkotási folyamatról készült videók kísérik, amelyek a TierQuarTier Vienna közösségi médiacsatornáin találhatók. Ezek a videók lenyűgözően mutatják be, hogyan készülnek a műalkotások, és milyen örömöt okoznak a macskáknak a folyamat során.

A TierQuarTier Vienna Európa egyik legmodernebb állatmenhelye - megfelel a korszerű állatgondozás legmagasabb követelményeinek, és egészen új szinten határozza meg a bécsi állatjólétet. Itt tartózkodásuk alatt minden állat a legjobb orvosi ellátásban, szakszerű gondozásban és odafigyelésben részesül, amíg új, fajuknak megfelelő otthonra várnak.

(Címlapfotó: Bronn a macska egy festménnyel (c) wien.gv.at/Jacob Halmer)





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play