Újfajta kávét isznak idén nyáron Olaszországban. A fagylalt és a sorbet közötti jeges átmenet csak megerõsíti azt a közismert tényt, hogy az olaszok a kávéról még a legnagyobb hõségben sem mondanak A 2010-es olasz nyár kávétrendje - a fagylat és sorbet közötti jeges átmenet - a hagyományos espresso ivók 85 %-át mehgódította már.
A jeges kávékrém átmenetet képez a kávé ízű fagylalt és sorbet között. Az ötlet az egész világon ismert kávéfőzőgép-gyártóktól származik, azután az olasz bárosok saját ízlésük szerint fejlesztették tovább.
Az újdonságra ráharaptak a fagylaltcégek is, a jegyes kávékrémet már az összes fagylatmárka hűtőládájában megtaláljuk. Papírpohárban árulják szívószállal. Ugyanezt frissen, a bárokban üvegpohárban szervírozzák.
(MTI)
A 2010-es olasz nyár kávétrendje a hagyományos espresso-ivók 85 százalékát meghódította már - derült ki az új termékrõl végzett piackutatásból. A jeges kávékrém átmenetet képez a kávé ízû fagylalt és a sorbet között: az ötlet az egész világon ismert olasz kávéfõzõgép-gyártóktól származik, azután az olasz bárosok saját ízlésük szerint fejleszt
. Az újdonságra ráharaptak a fagylaltcégek is, a jeges kávékrémet már az összes fagylaltmárka hûtõládájában megtaláljuk. Papírpohárban árulják szívószállal. Ugyanezt frissen a bárokban
Újfajta kávét isznak idén nyáron Olaszországban. A fagylalt és a sorbet közötti jeges átmenet csak megerõsíti azt a közismert tényt, hogy az olaszok a kávéról még a legnagyobb hõségben sem mondanak le